Opis forum
Proponowałbym głosowanie w miarę stałych godzinach póki co, zawsze będzie można się odwołać do tego, jak ktoś na nas najedzie. Nie głosujmy w parach, ale mocno uzasadniajmy swoje głosy, czepiajmy się paru osób, każdy niech szuka swojego, innego wątku, żeby nie podczepiać się pod innych na beszczelnego. Ja dzisiaj będę głosował na kogoś z pierwszej tury wyborów, najprawdopodobniej będę konsekwentny i uderzę dalej w enza.
jakie macie swoje typy?
Ja zacząłem się czepiać Ivana Wiertła i Bartush. Ivan narazie ostrożnie więc jak będę dalej go trzymał to bedą coś podejrzewać. Wiertła już nie ma , a na Bartusha szykuję sie ostra koalicja. Nie wiem czy się podczepiać czy szukać innego śladu ....
Ja się jednak podczepię pod Bartusha bo jak zmienię zdanie to zaraz będą podejrzenia. Mój głoś na niego dziś poleci
Z tego co się orientuję to ahmed będzie głosował na Bartusia więc ja nadal uprę sie nad Ivanem a potem bee szukał jakiegoś przejścia na inna osobę.
Ostatnio edytowany przez Przemysł2 (2013-10-08 11:05:47)
Właśnie dostałem PW od naszej znajomej putki, że "Ivan jest w mafii". Zapytałem czy ma jakieś argumenty. :D / Odpisał coś i urwałem rozmowę, coby nie łamać dłużej regulaminu. Mistrzu, nie karzcie go, on młody jest, nie wie co czynił.
A ja puściłem dzisiaj na Jab.ola, będę to tłumaczył brakiem chęci głosowania na oszczędzoną wczoraj remisową dwójkę i tym, że Jab.ol wygłupił się tym tekstem o szukaniu powiązania między mordem Cowera a kimś z kim ten miał na pieńku.
Więc jakby co to ja - Jab.ol. Zakładam, że nikt inny na niego nie idzie? Jeśli tak, to zmienię.
Ostatnio edytowany przez KońRafał (2013-10-08 12:27:42)
Ja zacznę pisać jak wrócę z Warszawy, czyli koło czwartku.
Nie tłumaczcie się za każdym razem gdy ktoś Was podejrzewa, warto czasem poolewać. Ja jutro chyba dam się złapać na te punkty karne (tylko kurwa 18-20 października tez wyjeżdżam, więc może mnie braknąc, ale to coś wymyślimy jeszcze), wtedy cymcy będzie pewny, że sie obroniłem i zachlałem :D
Ostatnio edytowany przez ahmed (2013-10-08 18:33:27)