Opis forum
Ja muszę trochę poczytać ma mam zaległości i chyba będę ignorował cmc bo jak się go czepne a w niedzielę go ustrzelimy to pójda jak po sznurku więc bede szukał innego tropu ale w przeciągu godziny będę informował na kogo będę głosował.
BlacSabb słosujesz na nza czy ja moge sobie go zabrac ?? Bo takie jego kręce to by było doc zego sie przyczepić , jest za bardoz pewny i by poleciał ale czekam na Twoją odpowiedz
Ostatnio edytowany przez Przemysł2 (2013-10-09 14:22:58)
Ale postów najebali, muszę ogarnąć.
Szczerze mówiąc też miałem ochotę na enzetę, ale skoro go bierzecie to uderzam w Jabolskiego. Zresztą zaraz przygotuję jakieś oskarżenie tegoż pana.
Właśnie zobaczyłem, że wysmażyłem prawie identycznego posta co Crispers. Niedobrze, niedobrze. Ale nie chce mi się zmieniać. :p Jeśli Bartush dzisiaj nie padnie to jutro pójdę na niego na 99%.
Teraz widzę, że BlackSabb też pisał o tym, żeby nie głosować na Bartka. Kurwa, koniecznie Ahmed lub Przemek muszą na niego dzisiaj pójść i napisać posta o tym, żeby go ujebać.
Ostatnio edytowany przez KońRafał (2013-10-09 14:54:19)
To ja biorę dziś Barkta brać i coś zaraz naskrobię o nim
tak dumam i dumam ale i nie wiem czy podczepiać się pod Bartka bo i tka go upierdolą a bezpieczniej chyba by było nadal na Ivana a potem zangażuję sie w gra bardziej .Co o tym myslicie ???
Ostatnio edytowany przez Przemysł2 (2013-10-09 17:34:04)